NIPP võtab iga nädal kokku Põlva valla noori puudutava info. Videotest teeme küll hetkel pausi aga iga esmaspäev on oodata sisukat artiklit põnevatest tegevustest!

Teisipäeval on lastekaitsepäev ja seda tähistatakse Põlva vallas väikeste üritustega.

31. mai - 4. juuni Põlva valla noortekeskustes

Reedel selgitati Põlvamaa noorte ideekonkurssi Välgatus raames välja Põlvamaa Parim Õpilasfirma 2021 ja võitjaks osutus ÕF Kärri. Mine loe lähemalt SIIN.

Foto: www.polvamaa.ee

Vaikselt võivad noortekeskused hakata ka rohkem noori keskusesse võtma. Põlva noortekeskuses on hetkel veel remont ja selle tõttu saab keskust külastada ainult kindla tegevuse käigus. Näiteks see nädal saab tulla kokkama 🙂

Kooliaasta on peagi lävepakku ületamas ning nüüd on selleks igati sobilik aeg, et enne vaheaega üle korrata mõned tarkuseterad, mismoodi ohutult jalgrattaga liigelda. Selleks koostasime põneva liiklusviktoriini „RATTAGA RATASTEL“. Läbiviijateks on Kagu politseijaoskonna abipolitseinikud, kaasates noortekeskusi Põlva-, Valga- ja Võrumaalt. Lastekaitsepäeva perioodi jääval ajavahemikul 30.05. – 04.06. postitame igal päeval ühe õpetliku küsimuse jalgratturi liiklusohutusest. Liiklusviktoriin on hea võimalus enda teadmiste proovile panekuks ning lisaks sellele toimub kõigi osalejate vahel ka lõpuloosimine. Loosiauhindadeks on ratturile vajalikud tarvikud, helkurvestid, puhvid ning mitmeid teisigi põnevaid auhindu.

Iga päev tuleb uus küsimus Põlva noortekeskuse FB lehele! Täna saad vastata SIIN.

Teeviit tuleviku podcast #19 “Teadlik tarbimine – uus argipäev!” | Aliine Lotman x Elizaveta Cheremisina

Peaasi lehel on olemas emotsionaalse enesetunde küsimustik ja veel palju teisi vaimse tervise küsimustikke, mille abil saad hinnata enda vaimse tervise olukorda ja vajadusel leida lehelt ka abi. PEAASI TESTID.

Põlva Koolis toimuvaga saad end kursi hoida Facebooki lehel või Instagramis @polvakooloe

Põlva Noortekeskuses toimuvaga saad end kursis hoida Facebooki lehel või Instagramis @polvanoortekeskus

Meediasüstis toimuvaga saad end kursis hoida Facebooki lehel või Instagramis @meediasyst

Meediasüst - Põlvamaa noored reporterid
polvamaa.ee
Innove_Rajaleidja
Lasteombudsman
ENTK
Teeviit
Erasmus+